Werken bij Cox + Partners

Cox + Partners is een even dynamisch als eigenzinnig kantoor, altijd op zoek naar creatieve, nieuwsgierige professionals. Collega’s die van een uitdaging houden, maar evenzeer op de vierkante millimeter zijn. En ook nog eens enthousiast in de omgang. Kritisch? Zeker. Maar Cox + Partners heeft dan ook echt wat te bieden.

Zo zul je je snel thuis voelen in onze directe en informele sfeer. Onze teams zijn multidisciplinair, waardoor het contact met collega’s op natuurlijke wijze tot sparren en kennis delen leidt. Dat werkt niet alleen efficiënt, het enthousiasmeert ook. En als je behoefte hebt aan feedback, dan loop je net zo makkelijk bij een van de partners binnen.

Flexibel en solidair

In die nuchtere houding zit een krachtig commitment besloten. Zo is de opstelling naar onze relaties even flexibel als solidair. Als een van onze klanten in de problemen komt, bundelen we de krachten en focussen we op die calamiteit. Als het oplossingsgerichte team dat wij zijn.

Innovatief

En dat in een paperless omgeving. Want Cox is innovatief; we streven naar hoogwaardige digitalisering en automatisering. Daarom bieden we jou alle ruimte en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Zorgen we voor een doortimmerde basis met vaktechnisch overleg, trainingen en studieregelingen. En doordat alle disciplines op één vloer vertegenwoordigd zijn, zul je dagelijks geïnspireerd raken.

Geen overwerkcultuur

Cox + Partners is een bruisend kantoor. Maar wij geloven in een gezonde balans tussen werk en privé. Hoewel het soms nodig is iets af te maken, kennen wij geen overwerkcultuur.

Sfeer proeven

Kom eens sfeer proeven. Dan kun je zelf oordelen. Ons kantoor ligt op 10 minuten loopafstand van station Hoofddorp. Bel voor een afspraak naar 023 55 55 000 of stuur een mail naar info@cox.nl.