Over Cox + Partners 

In 1995 is Cox + Partners opgericht en heeft zich vandaag de dag ontwikkeld tot een innovatief en creatief full service bureau dat gespecialiseerd is in fiscaal advies, salarisservice, monitoring, administraties, belastingaangiften en jaarrekeningen.

Als innovatieve speler in de markt werd het tijd voor een verandering in de branche. Eén die nog meer waarde kan bieden aan de klant!
Tijd om de opgedane kennis over 20 jaar om te zetten in een nieuw concept: COX360!

Creativiteit en innovatie. Geen begrippen waarmee onze branche snel geassocieerd wordt. Alsof fiscalisten en accountants kleurloze cijferaars moeten zijn om optimaal te kunnen presteren. Onzin, in onze no-nonsense optiek. COX360 denkt in resultaten, oplossingen en op maat gesneden mogelijkheden.
Dit leidt tot nieuwe perspectieven en de benodigde veranderingen als traditioneel accountantskantoor.

Waar de cijfers en realtime management een trend vormen, straft het onze accountants en fiscalisten om niets te kunnen doen bij falende salesperformances, branding, Lead Generation, Human Capital Management, HR Analytics en alle overige essentiële organisatie disciplines.
COX360 stopt de traditionele werkwijze en verrijkt haar specialisatie met een nieuw dienstenpalet:
De nieuwe accountant en fiscalist: HRM en ICT

Middels een hypermodern ontwikkelplatform trainen wij onze accountants en fiscalisten om deze essentiële componenten zich eigen te maken zodat zij u kunnen verbinden aan onze specialisten. Iedereen wenst een omzetgroei en een verbetering in het rendement. Laat ons u helpen dit te bereiken!

Missie
Onze missie is om klanten succesvoller te maken!
Wij zijn er om de klant te helpen bij het nemen van de juiste ondernemersbeslissingen.
Vanuit onze financiële expertise hebben wij continu de feiten op een rij en inzicht in de ontwikkelingen.
Op basis hiervan verzorgen wij analyses en adviseren wij de klanten proactief. Voor onze dienstverlening in het algemeen en voor uitvoering van controleopdrachten in het bijzonder focussen wij op kwaliteit, een professioneel kritische instelling, nauwkeurigheid, een rechte rug en zijn we maatschappelijk betrokken.

Visie
COX360 is ontworpen als een dynamisch advies fundament. De visie van COX360 is om een nieuwe standaard te lanceren binnen de accountancy branche; namelijk het verbreden van de traditionele kernactiviteiten met diensten zoals: HRM en ICT. Het aanbieden van deze diensten zorgt voor een functioneel platform voor de klant.
We zien dat vele middelgrote organisaties worstelen met het vergroten van hun omzet. Ook de financiering, het werven van klanten en het vinden van de juiste mensen levert de nodige uitdagingen op. De samenwerking met specialisten, het unieke netwerk en de vakkundigheid van de medewerkers stelt COX360 in staat om organisaties op al deze terreinen te ondersteunen.

 

Kernwaarden:

Proactief
Wij omarmen onderscheiden ons van andere accountantskantoren door het begrip ‘proactief’ in onze aanpak leading te maken. In elk proces en in de volle breedte van ons vernieuwde dienstverlening: van jaarrekening tot HR- of ICT-advies.
Wij bieden de input die echt van toegevoegde waarde is!

Duidelijk
We maken duidelijke en heldere afspraken! Door innovatieve werkmethodieken en solide onderbouwingen geeft COX360 altijd duidelijkheid over wat de klant mag verwachten.
Plus: COX360 is altijd duidelijk over de kosten.

Ondernemend
Onze ervaring vormt de solide basis waar onze klanten dagelijks een beroep op doen.
Een afspraak is niet nodig, wij zoeken de klant op!
Onze unieke samenstelling en onze drive stellen COX360 in staat om de klant relevante ondersteuning te bieden. Niet alleen vanuit een adviesrol, juist ook de operationele uitvoering!

Eerlijk
No-nonsens en duidelijke taal zorgen voor helderheid. Ook als adviezen confronterend zijn, zullen wij die als COX360 altijd eerlijk en duidelijk geven.
Wij staan voor het opbouwen van een langdurige relatie waarbij eerlijkheid één van de belangrijkste pilaren vormt.