Webdesign & Webdevelopment.

Tegenwoordig mag een bedrijf of dienstverlening niet meer ontbreken op het internet. Een website is het visitekaartje van uw bedrijf en tevens een marketingtool om klanten te binden. Van essentieel belang is het daarom hoe uw website op uw (toekomstige) klanten overkomt.

Smaak is persoonlijk, daarover valt niet te twisten. Dat is precies de reden waarom wij meer willen dan alleen ‘mooie’ websites maken. Design is de lokker en bindt de klant echter dient de website functioneel te blijven en uw bezoekers tevreden te stellen.

Door onze gevarieerde clientèle hebben wij een uniek kennisplatform en kunnen wij uw wens vertalen naar een doeltreffend eindproduct dat de beoogde doelgroep weet te bereiken.

Onze kritische vragen en vakkundigheid vormen de juiste verkenningstocht naar die ene formule die het verschil maakt binnen de gestelde grenzen.

Door ons unieke dienstenpalet verdiepen wij ons in uw branche. De verschillende perspectieven vormen doelgerichte resultaten.

SEO + SEA

Naast dat u een mooie website wilt is het natuurlijk ook de bedoeling dat men deze website gaat bezoeken.
Zoiets gaat niet vanzelf. Uiteraard wordt uw website gepromoot maar belangrijker is dat uw website organisch gevonden gaat worden d.m.v. zoekmachines (bijv. Google).

COX360 heeft de kennis in huis om uw website zo hoog mogelijk te laten scoren bij zoekmachines.
Dit doen wij met zelf ontwikkelde software en “state of the art” toeleveranciers.
Meet uw bezoekers, analyseer uw competitie, stuur continu bij en beloon uw bezoekers met interactieve applicaties!