Belastingadvies

Leuker kunnen ze het niet maken. Maar overzichtelijker ook niet. Belasting blijft een complexe en veranderlijke materie, onderhevig aan de grillen van de politiek. Daarom moet een belastingadviseur zijn vak niet alleen tot in detail beheersen, maar ook alert zijn op iedere ontwikkeling.

Cox + Partners beschouwt belastingadvies als een speerpunt. Dat blijkt alleen al uit onze geschiedenis: vanaf de oprichting is belastingadvies een geïntegreerd onderdeel geweest van onze financiële dienstverlening. Daarbij kunnen we een beroep doen op een volwaardige bezetting, met twee fiscalisten in de vierkoppige directie – die ook nog eens jurist zijn. Want dit vakgebied vereist een expertise die breder is dan fiscaliteit.

Gericht op fiscale oplossingen

Kennis en fiscaal advies zijn slechts middelen. Waar het om gaat, is resultaat. Het effect op uw organisatie. Of uw gemoedsrust. Daarom gaan onze belastingadviseurs pragmatisch en oplossingsgericht te werk. Geheel conform de no-nonsense mentaliteit van Cox + Partners.

Overzichtelijk

Belastingadvies is gericht op een degelijke en vlotte afhandeling van lopende fiscale zaken. Minstens zo belangrijk vinden wij het signaleren en oplossen van fiscale of financiële zaken die niet optimaal lopen. Kwesties die om een specifieke aanpak vragen. Dat betekent dat we ons actief en creatief naar u zullen opstellen. Soms kritisch en zelfs confronterend. Cox + Partners kan belasting ook niet leuker maken, wel overzichtelijker.

Kennismaken

We nodigen u graag uit om kennis te maken met onze fiscalisten Peter van de Linde (p.vandelinde@cox.nl) of René van Zelst (r.vanzelst@cox.nl).
Natuurlijk kunt u ook contact opnemen via 023 55 55 000.

Voorbeelden van de fiscale dienstverlening van Cox + Partners:

  • Advies en begeleiding van ondernemers bij het opstarten van een nieuw bedrijf.
  • Advies en begeleiding bij: herstructurering, samenwerking, fusie, bedrijfsovername, bedrijfsopvolging etc.
  • Adviseren van ondernemers die ook hun persoonlijke financiële zaken willen laten regelen (denk aan pensioenadvies).
  • Adviseren van organisaties die internationaal ondernemen.
  • Financiële en estate planning.
  • Innovatiebox.