Wij maken het makkelijker voor u!

Leuker kunnen ze het niet maken. Maar overzichtelijker ook niet. Belasting blijft een complexe en veranderlijke materie, onderhevig aan de grillen van de politiek. Daarom moet een belastingadviseur zijn vak niet alleen tot in detail beheersen, maar ook alert zijn op iedere ontwikkeling.

Word succesvoller!

Belastingadvies is gericht op een degelijke en vlotte afhandeling van lopende fiscale zaken. Minstens zo belangrijk vinden wij het signaleren en oplossen van fiscale of financiële zaken die niet optimaal lopen. Kwesties die om een specifieke aanpak vragen. Dat betekent dat we ons proactief en creatief naar u zullen opstellen. Soms kritisch en zelfs confronterend. Echter altijd met één belangrijk doel: u en uw organisatie succesvoller maken!

Gericht op fiscale oplossingen

Kennis en fiscaal advies zijn slechts middelen. Waar het om gaat is resultaat. Het effect op uw organisatie. Of uw gemoedsrust. Daarom gaan onze belastingadviseurs pragmatisch en oplossingsgericht te werk. Geheel conform onze no-nonsense mentaliteit.

Bent u ondernemer, financieel manager, aandeelhouder of investeerder? Grote of kleine onderneming, multinational of lokaal? U kunt op ons rekenen. Neem contact met ons op via 023 55 55 000.

Meer dan alleen belastingen

Wij beschouwen belastingadvies als een van onze speerpunten. Dat blijkt alleen al uit onze geschiedenis: vanaf de oprichting van Cox + Partners is belastingadvies een geïntegreerd onderdeel geweest van onze financiële dienstverlening. We hebben een volwaardige bezetting met twee fiscalisten in onze vierkoppige directie – die ook nog eens jurist zijn. Want dit vakgebied vereist een expertise die breder is dan fiscaliteit alleen. We werken vanuit de PAN-gedachte, wat staat voor proactive accountants network: door een integrale aanpak richten we ons niet alleen op accountancy en fiscaliteit. We laten alle aspecten van uw organisatie meewegen in ons advies.

Bij ons krijgt u één aanspreekpunt, een ervaren adviseur die als sparringpartner zich volledig inleeft in uw organisatie en uw situatie. Met een volledige multidisciplinaire organisatie achter zich om u op elk aspect gericht advies te kunnen geven.

Maak kennis met Cox + Partners! Neem contact met ons op via 023 55 55 000.