Dienst op maat

Voor elke klant bieden wij een op maat gemaakt online portal aan, waarbij u en uw werknemers eenvoudig toegang hebben tot alle facetten van de administratie. Hieronder ziet u een overzicht van de belangrijkste HR- en salarisfunctionaliteiten:

Runchecker

In ons systeem worden bij iedere berekening meer dan 160 vakinhoudelijke controles (zoals de minimumloon check) automatisch uitgevoerd.

Default medewerkers

In ons systeem is het mogelijk om een Default Medewerker aan te maken. Deze gegevens kunt u gebruiken met het eenvoudig aanmaken van nieuwe medewerkers.

Mutatieformulieren

Met de mutatieformulieren kunnen zowel managers als medewerkers zelf wijzigingen invoeren. Denk aan declaraties, adreswijzigingen (medewerker) of salarismutaties (manager).

Interactieve loonstrook

In ons systeem kunt u wijzigingen in de interactieve loonstrook invoeren en ziet u direct resultaat.

Digitale loonaangifte

Door een geïntegreerde koppeling is het mogelijk om direct online loonaangiftes te versturen naar de belastingdienst.

Workflow

Uw maandelijkse salarisactiviteiten (zoals het verwerken van een salarisrun, zichtbaar maken van loonstroken en het insturen van de loonaangifte) kunnen eenvoudig worden ingepland.

Digitaal dossier

Het online portal geeft u de mogelijkheid om een compleet digitaal dossier op te bouwen in een beveiligde omgeving, die 24/7 online beschikbaar is. Hier kunt u o.a. het verlof, verzuim, opleidingen, actiepunten en documenten in bijhouden.

Verlof- en verzuimregistratie

Medewerkers en managers kunnen online verlof aanvragen en registreren. Ook kan verzuim eenvoudig en efficiënt geregistreerd worden en begeleid worden volgens de Wet Verbetering Poortwachter.

Medewerkerslogin

Uw medewerkers hebben altijd en overal inzicht in hun persoonlijke gegevens, loonstroken en verlof via hun pc of smartphone. Ook kunnen medewerkers verlof aanvragen of declaraties indienen.

Managerslogin

Managers worden betrokken in de verschillende HR processen in ons systeem, zoals het accorderen van verlofaanvragen en het beheren van personeelsdossiers.

HR Dashboards

Salaris- en HR gegevens worden gekoppeld om zo overzichtelijke HR rapportages over bijvoorbeeld verlof en verzuim te creëren.

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op via 023 55 55 000.