Service op maat

COX360 is uw partner op het gebied van salaris service en biedt u een unieke combinatie van ontzorgen, proactief advies en een op maat gemaakt dienstenpakket tegen een lager tarief dan u gewend bent.

Ons dienstenpakket kan variëren van het aanbieden van een op maat gemaakt systeem tot het volledig overnemen van alle taken en verantwoordelijkheden van de salarisadministratie voor uw onderneming; vanaf het sollicitatiegesprek, het opstellen van arbeidscontracten tot aan de ontslagvergoeding. Dat is dus veel breder dan alleen het verzorgen van de salarisadministratie. Daarom duiden wij onze dienstverlening aan met salaris service. Samen met u kijken we naar wat uw behoeften en wensen hierin zijn en op welke manier wij u hierin kunnen ontzorgen en u succesvoller kunnen maken.

Proactief advies en COX Alert

Wij geloven dat het maken van duidelijke afspraken, menselijk contact en controle op de gegevens zorgen voor een goede vertrouwensrelatie. Daarom gebruiken wij onze expertise om u te ontzorgen en proactief te adviseren op het gebied van salarisadministratie, arbeidsvoorwaarden, relevante fiscale regelingen en andere subsidies. Wetswijzigingen, veranderingen in loopbaan of een naderend einde van een contract? Wij signaleren en brengen u hiervan tijdig op de hoogte, zodat u nooit voor vervelende verrassingen komt te staan.

Online portal

Met onze online portal hebben u en uw werknemers eenvoudig toegang tot alle facetten van de administratie, van loonstroken tot verlofaanvragen. Meer over de online portal leest u hier.

Goede service is niet duur

Zit u al jaren bij dezelfde administrateur? Weet u goed wat zij voor u doen en waar u voor betaalt? En wat het eigenlijk zou moeten kosten?
Wij bieden onze dienstverlening aan tegen scherpere tarieven dan de bekende grote spelers. Wij durven te stellen dat u bij ons een beter pakket aan diensten krijgt en bovendien gaat besparen op de kosten ten opzichte van uw huidige aanbieder.

Interesse? Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek via 023 55 55 000.